Notícies i actualitat

El Consell Insular obre per primera vegada una línia d'ajudes específiques per fomentar l'accés a l'esport de la dona

Data : 05/11/2019

Les anomenades ajudes ONA es posen per primera vegada en marxa amb una partida de 18.000 euros per la temporada 2018/2019. Aquestes ajudes, que convoca el departament d'Esports del Consell Insular, pretenen fomentar l'accés de la dona a l'esport i l'activitat física des del principi bàsic i real de la igualtat de gènere.

Les ajudes ONA es divideixen en dues línies. La primera, dirigida a entitats esportives, promou la presència de dones en càrrecs directius, tècnics, coordinadors, delegats, esportistes i/o altres figures femenines. Aquesta primera línia està dotada amb 10.000 euros, i cada entitat que la demani pot optar a un màxim de 1.800 euros.

La segona línia d'ajuts, dotada amb 8.000 euros, va dirigida directament a dones que practiquin esport competitiu de forma continuada o dones que practiquin esport o activitat física per a la promoció de la salut i la millor qualitat de vida, tenint en compte la conciliació de la vida familiar i la seva situació econòmica. El màxim que podrà rebre cada persona que s'ajusti a aquesta línia és de 500 euros.

Cal recordar que el projecte ONA sorgeix per la voluntat del Consell Insular de fomentar la igualtat i la participació de la dona en el camp de l'esport tenint en compte les diferències existents entre homes i dones, però sense que aquestes limitin les seves possibilitats. El departament d'Esports aposta per un futur amb més dones que gaudeixin de l'esport i els beneficis que aquest implica.

Maó, 5 de novembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS