Notícies i actualitat

Creix l'interés de les agències franceses per Menorca

Data : 04/10/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat de l’1 al 4 d’octubre en la ra IFTM Top Resa de París, el principal saló destinat als professionals del turisme a França.

El consum d’experiències de qualitat, la capacitat de despesa i la diversi cació són arguments que fan del francès un mercat estratègic per a Menorca.

S’ha detectat un interès creixent d’agències exclusives per comercialitzar Menorca en el segment lifestyle i luxury.


Un any més, Menorca es manté del a la seva cita amb l’IFTM Top Resa de París, el principal saló destinat als professionals del turisme a França. Durant quatre dies, de l’1 al 4 d’octubre, destinacions d’arreu del món hi han mostrat els millors productes turístics en l’àmbit de l’oci, els negocis i els esdeveniments.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha posat focus en la condició natural d’una illa Reserva de Biosfera, en el potencial esportiu, en la riquesa cultural i en la singularitat gastronòmica, sempre en funció de la Menorca que es vol projectar i els interessos dels visitants francesos.

Entre la trentena de reunions mantingudes, algunes de les quals ateses pel director insular de Promoció Turística, Jesús Gomila, destaquen les trobades amb representants d’agències de viatge i touroperadors exclusius interessats a comercialitzar Menorca com a destinació òptima per al segment lifestyle i luxury, fet que posa de relleu la creixent associació que fan els francesos entre Menorca i oferta de qualitat.

També s’han mantingut contactes amb responsables de mitjans de comunicació, com la cadena de televisió M6, periodistes i influencers destacats a França. Tots ells han presentat propostes per des- plaçar-se a l’illa i produir continguts informatius de caire promocional.
L’agenda de la FFTM també incloïa una reunió amb els responsables de la Oficina Espanyola de Turisme a París que ha servit per confirmar el bon posicionament que ha assolit en els darrers anys la “Marca Menorca” en un mercat altament exigent. Des de l’OET van ser molt clars quan van assegurar que, ara per ara, Menorca és una de les destinacions de costa més ben valorades pels francesos.

La presència a la IFTM Top Resa forma part del full de ruta adoptat per la FFTM per millorar el posicionament de la marca Menorca en el mercat francès, considerat estratègic per al futur immediat de la indústria turística menorquina pels beneficis que en reporta: consum d’experiències de qualitat, capacitat de despesa i diversificació.

Maó, 4 d’octubre del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS