Notícies i actualitat

El Consell Insular ajuda als clubs esportius en la seva tasca formativa, esportiva i social

Data : 01/10/2019

El Consell Insular, a través de la convocatòria d’ajuts a entitats esportives sense ànim de lucre, ha fet novament una aportació de 146.000€ dirigits a clubs esportius i delegacions esportives de Menorca.

La convocatòria ha rebut 80 peticions, de les quals 71 corresponen a clubs esportius i 9 a delegacions. En total, s’han destinat 102.500€ a la línia de manteniment d'entitats esportives, 23.120€ a la línia de dietes, 4.214,30€, a la línia de beques de formació, i finalment s’han destinat 16.175,70€ a la línia de desplaçaments.

Destaca, enguany, que la línia destinada a desplaçaments hagi augmentat considerablement, augmentat més d’un 74% respecte a l’any 2.018. Aquest fet ha suposat que el percentatge de l’ajut sobre el cost del viatge passi d’un 45% a un 22%.
Amb aquestes ajudes, el servei d’Esports del Consell Insular manté la seva intenció de recolzar la feina que fan els clubs esportius de Menorca en favor de la promoció de l’activitat física i esport.


Maó, 1 d’octubre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS