Notícies i actualitat

Taller de dol per a fillets i filletes de 6 a 12 anys

Data : 27/09/2019

El departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca ha organitzat, per aquest curs escolar, un taller de dol per a fillets i filletes, de 6 a 12 anys, que estan vivint el procés de dol per la mort del pare o la mare.

El taller s’organitza en 15 sessions quinzenals, en grup de 8 a 10 infants, i dues sessions per pares, mares i/o adults de referència, que es duran a terme entre els mesos de novembre i juny a la Unitat Bàsica de Salut des Mercadal.

Les sessions seran conduïdes per les psicòlogues Belén Calafell i Sara Cuartero. Belén Calafell és Psicòloga General Sanitària amb acreditació d’Experta en Psicooncologia i Cures Pal·liatives i Atenció al Dol. Sara Cuartero és Psicòloga especialitzada en Arteràpia Transdisciplinar.

L’objectiu principal és l’atenció i acompanyament al procés de dol d’infants que han viscut la mort del pare o la mare des de l’experiència del grup d’iguals.

Els objectius específics es concreten en:

- Atendre i acompanyar les necessitats emocionals, cognitives i conductuals que presenten els infants davant la vivència de la mort del seu pare o la seva mare.
- Facilitar les eines adequades als infants per a una gestió emocional adaptativa del procés de dol.
- Facilitar pautes d’orientació i actuació als pares d’aquests infants.
- Proporcionar els beneficis que suposa compartir la pròpia vivència amb un grup d’iguals.

Per més informació contactar amb el departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca 971356257 o al correu electrònic bsocial@cime.es


Maó, 27 de setembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS