Notícies i actualitat

Segona edició del premi de turisme “Joan Gomila Borràs”

Data : 27/08/2019

Dos anys després arriba la segona edició del premi de turisme «Joan Gomila Borràs». L’objectiu bàsic d’aquest guardó és reconèixer aquelles persones o institucions, treballs de recerca, projectes, assajos, tesis, estratègies de projecció exterior, de promoció o d’estudis que posin en valor els aspectes positius del turisme en l’economia, la riquesa i la creació de llocs de treball a l’illa, així com en la cultura, el medi ambient i, en general, en la millora de la qualitat de vida de la societat menorquina.

El guanyador de l’edició passada va ser Emili de Balanzó. En aquella ocasió se li va reconèixer la seva llarga trajectòria al capdavant del Foment de Turisme de Menorca com a secretari executiu i gerent del mateix. Va estar realitzant aquestes tasques des del 1968 fins a la seva posterior dissolució.

Per aquesta nova edició, el jurat estarà format pels membres següents:

Susana Mora, com a consellera executiva competent en matèria de Promoció Turística, presidenta del jurat
Elena Costa, directora insular d'Ordenació Turística, vocal
José Carbonell, director insular de Presidència, vocal
Carlos Sintes, vocal.
Maria Benejam, vocal.
Gabriel Pons, vocal.
Amador Rodríguez, vocal.

Les propostes es poden presentar al registre del Consell Insular de Menorca, un cop s’hagin publicat les bases al BOIB, i fins a les 14 hores del dia 18 de setembre de 2019.

El guardó estarà dotat amb 5.000 euros i té caràcter biennal. Poden participar qualsevol persona o entitat, degudament identificada, que podran presentar als candidats que optin al premi. L’escrit amb la candidatura presentada haurà de contenir una breu memòria de l’empresa o entitat o el currículum vitae de la persona en la qual es descrigui els mèrits i dades que justifiquin i raonin l’obtenció del premi.

Maó, 27 d’agost de 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS