Notícies i actualitat

El web "artistes de Menorca" prorroga la fase d'inscripcions fins al 31 d'agost

Data : 07/08/2019

Ja està disponible el directori d’artistes visuals i s’inicia el procés de recollida de dades d’artistes literaris, musicals i escènics

El mes de setembre de 2018, el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca va presentar el projecte de creació del portal web «Artistes de Menorca» (http://artistes.menorca.es), concebut com un arxiu per reunir i millorar la projecció dels artistes residents i/o nascuts a Menorca, des d’una perspectiva de professionalització del sector.

Aquest projecte vol ser un espai per a la recerca i la divulgació dels projectes realitzats pels i les artistes, atorgant l'oportunitat de conèixer de primera mà les propostes dels creadors i creadores en arts visuals, literàries, escèniques i musicals.

El mes de maig de 2019 ha finalitzat la primera fase del projecte, destinat a la recollida i presentació dels artistes que desenvolupen el seu treball en l’àmbit de les arts visuals: creadors i creadores nascuts a l’illa, o que hi desenvolupen bona part del seu treball. El web també contindrà un apartat per als artistes visuals històrics, en aquest cas encara en desenvolupament.


Des que es va obrir la segona fase del projecte, el 15 de juny, s’han fet 25 noves incripcions en arts visuals, 21 en arts literàries, 41 en arts escèniques i 43 en arts musicals. Conscients que l’oferta d’artistes a l’illa és més àmplia s’ha decidit prorrogar la fase d’inscripcions fins al 31 d’agost.

Les persones que ho desitgin i reuneixin els requisits poden enviar a través d’aquest canal el seu currículum i la informació pertinent per ser inclosos en l’arxiu. La incorporació a aquest arxiu no és automàtic, sinó que segueix uns criteris de selecció. Els artistes interessats trobaran aquests criteris a la mateixa pàgina web. El termini per sol·licitar la inscripció en aquest web restarà idò obert fins al proper 31 d’agost.

Més informació a la web http://artistes.menorca.es/, o a través del correu electrònic artistesmenorca@cime.es.Maó, 7 d’agost de 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS