Notícies i actualitat

Renovació del conveni de col·laboració entre l’Associació de fabricants de calçat de Menorca i el Consell Insular

Data : 06/08/2019

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, i el president de l’Associació de fabricants de calçat de Menorca, Juan Carlos Fernández, van firmar la setmana passada un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca. La quantitat aportada pel Consell Insular a través d’aquest conveni és de 70.000€.

D’aquesta manera es renova, un any més, aquest conveni amb l’objectiu de donar suport al programa de promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca i, així, recolzar les campanyes publicitàries i fomentar la presència del calçat menorquí en mitjans nacionals i també internacionals. En les actuacions de promoció que es portin a terme es dedicarà un espai per a l’etiqueta de la marca de garantia Avarca de Menorca.

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, ha destacat la importància del sector del calçat a Menorca, per ser una de les indústries tradicionals punteres i que malauradament durant els últims anys han sofert l’impacte econòmic de la globalització econòmica. Des del Consell es vol donar suport a la indústria local a través d’una aposta de modernització de processos productius i aportant ajuda econòmica en la seva promoció i comercialització.

Maó, 6 d’agost del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Economia i Territori
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS