Notícies i actualitat

Visita a les renovades instal·lacions del campament de Biniparratx

Data : 24/07/2019

FotoEl campament de Biniparratx va tornar a obrir les seves portes el passat 20 de juliol, després de romandre tancat des de la primera meitat del 2016. Durant aquest temps s’han portat a terme unes obres de remodelació que han aportat més accessibilitat i sostenibilitat a les instal·lacions. Han presentat les millorades instal·lacions els consellers Miquel Company i Miquel Maria, acompanyats per la responsable de les instal·lacions INJOVE, Carol Cerdà.

Entre les feines que s’han portat a terme es troben les de serveis de sanejament i abastiment d’aigua, servei contraincendis, supressió de barreres arquitectòniques, remodelació dels banys i menjadors, substitució de material com les tendes de campanya, substitució de lluminària per una més eficient, instal·lació de plaques solars, adequació dels camins i asfalt de la carretera d’accés al campament, entre d’altres. El cost total d’aquestes actuacions ha estat d’aproximadament 430.000€.

Durant aquest estiu, a través de l’INJOVE, s’han programat unes colònies d’estiu de parla anglesa, amb excursions, tallers, jocs i visites culturals relacionades amb la cultura britànica. En total s’hi han pogut inscriure 24 persones.


Cartelleria i senyalística per a infants amb TEA

Des del programa de Pressuposts Participatius del Consell Insular de Menorca del 2019, va sortir com a proposta guanyadora «adaptació de la cartelleria i senyalística per a infants amb TEA». El Consell Insular conscient que a les cases de colònies hi accedeixen infants amb i sense discapacitat, des de l’escola, des d’activitats d’associacions i des de clubs esportius... En definitiva, una gran varietat de persones amb unes o altres necessitats, va considerar adient incorporar també aquesta cartelleria a les instal·lacions de l’INJOVE, entre aquestes el campament de Biniparratx.

La cartelleria augmentativa, no només és una alternativa de comunicació per a infants amb diagnòstic de trastorn de l’espectre autista, sinó també per a qualsevol persona amb discapacitat i, també, per a infants sense discapacitat en procés d’aprenentatge.


Maó, 24 de juliol del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS