Rehabilitació i adequació del casat de Binicodrell de Darrere

Entitat que presenta el projecte:
Consell Insular de Menorca

Territori:
Es Migjorn Gran

Import concedit:
1.189.782,11 €

Any de convocatòria:
2018

Descripció del projecte:
Projecte de rehabilitació i adequació del casat de Binicodrell de Darrere com a centre cultural i turístic. Diversificació del model econòmic mitjançant projectes de formació del capital humà, transició energètica i diversificació del producte turístic sostenible per fomentar la competitivitat i allargar la temporada turística.

Finalitat:
Recuperació i rehabilitació del patrimoni històric i cultural. Foment de la desestacionalització. Protecció, preservació, modernització i recuperació del medi natural i rural.

Durada d’execució:
De 12 a 18 mesos

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS