Notícies i actualitat

Inici de l’execució de la darrera capa d’asfalt de trànsit a les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella

Data : 18/10/2018

Dins la tercera setmana d’octubre de 2018 (del 15 al 21 d’octubre), l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras S.A.U., contractista de les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella, ha iniciat l’execució de la darrera capa d’asfalt de trànsit.

Els treballs s’han iniciat en els carrils de circulació del tram del pla verd, i la previsió és anar avançant de Ferreries cap a Ciutadella. L’execució d’aquestes tasques d’asfalt damunt els carrils de circulació afectaran a la calçada actual, per a la qual cosa s’hauran d’executar aturant el trànsit i donant pas alternatiu en alguns moments.

Durant els anteriors mesos de juliol, agost i setembre, els treballs d’asfalt s’han centrat en les zones d’ampliació de la plataforma, fora de la calçada i de la zona de circulació dels vehicles, per tal de preservar les condicions de seguretat durant l’execució dels treballs, tant dels treballadors com dels usuaris de la carretera, així com minimitzar les afeccions al trànsit durant el període de major presència de turistes, que repercuteix en les majors intensitats de trànsit sobre la carretera.

Cal recordar que el projecte de millora de la carretera general en el tram Ferreries-Ciutadella consisteix en l’eixamplament dels vorals de la carretera fins a 2,5 m d’amplada, i la millora dels nusos adequant-los també com a punts de canvi de sentit, per tal que tots els canvis de sentit es realitzin en interseccions canalitzades amb carrils centrals d’espera o enllaços. La revisió del projecte ha permès reduir l’ocupació del territori en 58.000 m2 respecte del projecte constructiu aprovat per l’anterior equip de govern, la qual cosa representa un 32% menys d’ocupació.Maó, 18 d’octubre de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS