Departaments > Benestar Social > Direcció Insular d'Atenció Social

Serveis

OFIM Oficina d'atenció a la persona nouvinguda
És un servei d'informació, orientació i assessorament en matèria d'immigració i estrangeria. Desenvolupa programes i serveis adreçats a la població immigrada i nouvinguda, i a la ciutadania en general, amb la finalitat de normalitzar i facilitar l'acollida i integració de les persones nouvingudes en tots els aspectes de la vida diària.

Els principals programes són: informació, assessorament i orientació; intervenció i derivació de situacions de risc; coordinació i assessorament a altres serveis i Administracions; concienciació pública, promoció i formació; i assessorament jurídic.

És un servei consolidat a nivel insular que funciona des de l'any 2001 mitjançant un conveni entre el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.

 OFIM
c. de Vasallo, 33, 07703 Maó
Tel.: 971357024
Fax: 971352251

 OFIM. Centre Polivalent Sa Platja Gran.
c. de la República Argentina 96, 07760 Ciutadella
Tel.: 971480201
Fax: 971385665

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS