Procés d'acompanyament d'ocupació per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (RMI)

A qui va adreçat?
Persones perceptores i beneficiàries d'RMI o qualsevol altra prestació semblant, persones amb perfil d'RMI que no poden accedir a aquesta prestació per no complir els requisits exigits i persones treballadores desocupades i amb problemes d'accés a una feina.


On ens podeu trobar?
Aquest programa és executat per Càritas Diocesana de Menorca, i els seus punts d'atenció es troben a Maó i Ciutadella.

L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Cal cita prèvia.

Maó - Càritas
C/ Santa Eulàlia, 83 (Maó)
Tel: 971361001
Fax: 971353779

Ciutadella - Càritas
C/ Fivaller 20 (Ciutadella)
Tel: 971481137
Fax: 971484508

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)Darrera modificació: 13/07/2015

Tramitar.Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats: 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Reglament orgànic Reglament orgànic Coneix les normes que regeixen l’activitat política i administrativa del Consell.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Pla d'igualtat del CIM Pla d'igualtat del CIM El Ple del Consell Insular de Menorca, el dia 31 de gener, va aprovar el Pla d'Igualtat del Consell Insular de Menorca, 2011 – 2014. En el document es recullen els objectius específics (18) i mesures (57), estructurat en sis eixos.
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Emprenedors Emprenedors
Pla +TIC Pla +TIC
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Pressupost General del Consell Pressupost General del Consell Consulteu aquí el Pressupost General de l’any en curs, així com els corresponents als exercicis anteriors.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Participació Ciutadana Participació Ciutadana El Reglament de Participació Ciutadana regula la participació de la ciutadania en les decisions del Consell. Informa-te’n.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Consulta aquí el Pla de formació contínua per als treballadors i treballadores del Consell, dels ajuntaments i del Govern.
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS