Comunicació de realització per a cursos de monitors o directors d'activitats de temps lliure infantil i juvenilDarrera modificació: 28/02/2019

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Comunicar la impartició d'un curs de monitores i de monitors o un curs de directores i de directors de temps lliure infantil i juvenil abans de l'inici.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol escola d'educació de temps lliure infantil i juvenil que vulgui dur a terme un curs.
 
Requisits a complir: Les escoles d'educació de temps lliure infantil i juvenil han d'estar reconegudes oficialment i inscrites en el Cens d'escoles d'educació de temps lliure, i han de presentar el resum de les activitats formatives fetes el curs acadèmic anterior i la programació general de les activitats previstes pel curs acadèmic que s'inicia.
El contingut dels cursos programats ha de coincidir íntegrament amb tots els punts dels programes oficials del Títol II del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut. Si de cas, aquest contingut es pot ampliar i complementar, però no alterar.
Qualsevol canvi que es produeixi en la realització dels cursos respecte de la programació presentada s'ha de comunicar a joventut del Consell Insular un mes abans que s'iniciï cada curs. A més, aquest canvi ha de figurar a la memòria del curs acabat, amb una explicació de les raons i amb la indicació de la data en què es va notificar el canvi al Consell Insular.
 
Documentació a presentar: Comunicació de realització d'un curs de monitors i monitores o d'un curs de directors i directores de temps lliure infantil i juvenil o d'altres activitats formatives complementàries.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: -
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: -
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
-
Terminis de ciutadà: Aquesta comunicació s’ha de presentar un mes abans de l’inici del curs.
Terminis del Consell Insular:
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït
Resposta al ciutadà: -
 
Marc Legal: -Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut (Títol I, art. 2-20; i Títol II, art. 21-36).
-Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions: La llei orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015 i la Llei 45/2015, de Voluntariat estableixen l'obligació d'aportar certificats negatius del Registre Central de Delinqüents Sexuals per a totes les persones monitores i directores que treballin en contacte habitual amb menors, ja siguin contractades o voluntàries. Si aquestes persones són de nacionalitat diferent a l'espanyola, han de tenir, a més del certificat del Registre Central de Delinqüents Sexuals esmentat, un certificat del seu país de nacionalitat.
El certificat és gratuït i es pot demanar via telemàtica, si es disposa de certificat digital, per correu postal o de manera presencial. Teniu més informació sobre com sol·licitar el certificat en l'enllaç següent: http://www.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Portal/ca/registro-central-delincuentes.

 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Revista Àmbit Revista Àmbit El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
INJOVE INJOVE Consulta tota la informació sobre activitats i serveis adreçats a la joventut.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS