Sol·licitud d'espais del Consell Insular de MenorcaDarrera modificació: 22/04/2013

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Reservar els espais del CIM a associacions o entitats sense afany de lucre per a actes.
 
Àmbit de responsabilitat: Presidència
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol entitat o associació sense afany de lucre, inscrita en el Registre Insular d'Entitats Ciutadanes, que compleixi els requisits establerts.
 
Requisits a complir: Els establerts en el Reglament de cessió temporal d'ús dels espais del Consell Insular de Menorca:
- Tenir per objecte la defensa, el foment o la millora dels interessos generals o sectorials dels ciutadans i, en particular, s'entendrà que compleixen aquest requisit les associacions de veïns, les de mares i pares d'alumnes, els col·legis professionals, les organitzacions sindicals, les associacions empresarials, les entitats culturals, esportives, recreatives, de lleure, juvenils i d'altres similars.
- Trobar-se inscrit en el Registre Insular d'Entitats Ciutadanes en el moment de realitzar la seva sol·licitud, segons estableix el Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca.
Nota:El Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca entrarà en vigor a partir de la constitució de la nova corporació que resulti de les properes eleccions autonòmiques del 25 d'abril de 2003. Això implica que fins a la data, podran gaudir d'aquest servei aquelles entitats que compleixin els requisits indicats, amb independència d'estar registrats en el Registre Insular d'Entitats Ciutadanes.
 
Documentació a presentar: 1. Imprès de sol·licitud normalitzat (Original)
2. Documentació que acrediti el compliment dels requisits (per exemple: estatuts) (Fotocòpia acarada)
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció al Ciutadà (Maó / Ciutadella)
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: Plaça de la Biosfera, 5 07703 Maó
Per FAX (només informació): 971 351801
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
1. Consultar, si es desitja, la disponibilitat de les sales a través de la nostra web o per telèfon
2. Omplir l'imprès de sol·licitud (recollir l'imprès al SAC i omplir-lo manualment, o bé omplir-lo i imprimir-lo a través de la plana web)
3. Enviar la sol·licitud mitjançant tramitació tradicional (presencialment al SAC o per correu postal) o mitjançant tramitació on-line (omplir i enviar el formulari a través de la plana web)
4. Esperar la confirmació o la denegació de la sol·licitud

Terminis de ciutadà: Sol·licitar-ho amb una antelació mínima de 20 dies naturals abans de l'inici de l'activitat o de la realització de l'act
Terminis del Consell Insular: 7 dies naturals
Tarifes aplicables: Gratuït, excepte en aquells casos en què l'activitat a realitzar suposi un cost extraordinari per al CIM
Resposta al ciutadà: Per fax o correu postal
 
Marc Legal: Reglament de cessió temporal per a la utilització dels espais inclosos als edificis propietat del Consell Insular de Menorca.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions: Mentre no estigui operatiu el Registre Insular d'Entitats Ciutadanes, podran gaudir d'aquest servei aquelles entitats que compleixin els requisits indicats .
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS