Nou catàleg d’activitats multiesportives

El Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca treu el catàleg d’activitats multiesportives per substituir les macrotrobades que estaven previstes dins els Jocs Esportius en Edat Escolar.

A causa de la situació actual, ens hem vist obligats a reinventar l’activitat. La nova proposta contempla activitats individuals, sense contacte i a l’aire lliure, sempre respectant els equips o grups d’entrenament. Tot i així, no hem perdut de vista els objectius que preteníem.

Per un costat, donar la possibilitat als fillets i filletes d’entre 8 i 11 anys de practicar vàries modalitats esportives per tal d’assegurar una vida esportiva rica mitjançant l’experimentació de diferents activitats motrius.

Per altra banda, crear adherència a l’activitat física i l’esport des d’un vessant lúdic, fomentant hàbits de vida saludables.

A més, és una manera de donar resposta als clubs d’aquells esports de contacte que, donades les restriccions causades per la Covid-19, no tenen activitat regular durant els caps de setmana.

Les diferents activitats estaran repartides entre els caps de setmana del 21-22 de novembre; 5-6 de desembre i 19-20 de desembre a diferents municipis de l’illa. Es proposen activitats com senderisme, circ, hípica, ciclisme, tenis, esports adaptats, tenis platja, tir amb fona, etc.

Els clubs escolliran aquelles activitats que més motivin als seus esportistes. Les sessions seran dirigides per tècnics titulats, experts en la matèria. El tècnic/a del club també participarà a l’activitat amb els seus esportistes.

Esteim convençuts que els infants gaudiran de la línia lúdica dels Jocs Esportius en Edat Escolar!

Maó, 16 de novembre del 2020

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa