Aprovació del model de teletreball d'aplicació al personal del Consell Insular

El govern del Consell Insular ha aprovat un model propi de teletreball d'aplicació al personal al servei del Consell Insular i els seus organismes autònoms. Aquesta iniciativa sorgeix davant la necessitat d'assegurar el funcionament normal de les administracions públiques enfront de les conseqüències generades per la pandèmia mundial de la Covid-19, impulsant noves formes d'organització i estructuració del treball del personal públic per millorar el servei als interessos generals que tenen encomanat.

Aquesta normativa interna tindrà sempre com a punt de partida i arribada el Servei Públic. Per aquest motiu, i tenint en compte la diversitat d'usuaris a qui s'adreça el Consell Insular, i les capacitats tecnològiques dels ciutadans, s'haurà d'assegurar en tot cas l'atenció presencial als usuaris. En tot cas, el personal que s'aculli a la modalitat de teletreball haurà de combinar-la amb la modalitat presencial.

Aquesta regulació, basada en els perfils professionals, permet el treball a distància per dur a terme moltes de les activitats que es realitzaven de manera presencial, i s'aplica un canvi cultural que implica per a l'administració: reforçar l'orientació del treball als resultats, superar la cultura de la presencialitat, fomentar la confiança i la proactivitat dels servidors públics.

Maó, 20 d'octubre del 2020

Departaments relacionats Serveis Generals
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ