Nova jornada digital sobre ecoturisme

L’Associació d’Ecoturisme d’Espanya ha anunciat que Menorca acollirà la jornada digital dedicada a avaluar la situació de l’ecoturisme a Espanya, on s’explicaran les principals novetats i informació de referència que puguin orientar a professionals del sector a seguir avançant, cadascú des del seu àmbit de treball, en l’impuls de l’ecoturisme. Aquest anunci arriba després que el V Congrés Nacional d’Ecoturisme previst a Menorca per aquest any s’hagi vist posposat fins a l’any vinent donada la conjuntura actual dominada per la Covid-19.

Aquesta jornada, que és gratuïta, va dirigida a professionals implicats en l’impuls de l’ecoturisme a Espanya com administracions ambiental i entitats privades, administracions turístiques autonòmiques i/o locals, empreses turístiques proveïdores de serveis d’ecoturisme i les seves associacions professionals (guies, empreses d’activitats, allotjaments especialitzats…), i mitjans de comunicació, universitats, investigadors… interessats en l’ecoturisme.

La jornada està prevista per al pròxim 20 d’octubre de 10 a 13:30 h i es realitzarà en directe a través d’un enllaç de Youtube que s’enviarà uns dies abans.

Maó, 6 d’octubre del 2020

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS