La Fundació Foment del Turisme i Vueling conviden a 50 sanitaris d’Andalusia a conèixer Menorca

Aquest matí han aterrat a Menorca 50 sanitaris provinents d’Andalusia a través de la ruta Sevilla-Menorca de Vueling. Es tracta d’una acció conjunta entre la Fundació Foment del Turisme i Vueling per transmetre un missatge de gratitud a la gran tasca que els professionals sanitaris han realitzat durant els mesos més durs, fins ara, de la pandèmia. Al mateix temps, per la seva repercussió en els mitjans de la Península, servirà per promocionar el nostre destí.

Una vegada aterrats a Menorca s’han traslladat a l’Illa del Rei on han rebut la benvinguda i se’ls hi ha ofert una visita guiada per l’Illa del Rei on està ubicat un hospital militar del segle XVIII i també han pogut degustar la gastronomia local de Menorca.

Així, Vueling ha ofert 100 bitllets gratuïts des de Sevilla a 50 sanitaris, amb un acompanyant, d’Andalusia. Per altra banda, la Fundació Foment del Turisme s’ha encarregat de l’allotjament. D’aquesta manera, els professionals de la salut de l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla i de diversos hospitals andalusos del Grupo Quirónsalud passaran un cap de setmana de lleure i esbarjo a l’illa de Menorca.

La Presidenta del Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme, Susana Mora, ha manifestat que ‘la Fundació Foment del Turisme s’ha volgut sumar a la mostra d’agraïment realitzada per Vueling als professionals sanitaris. Avui estam aquí per expressar el nostre reconeixement i, sobretot, la nostra gratitud cap a la labor incansable que ha caracteritzat als sanitaris durant els moments més durs, fins ara, de la crisi sanitària originada per la Covid-19’.

La directora de comunicació i relacions institucionals de Vueling, Ana Fernández, ha expressat que ‘al llarg dels últims mesos diversos col·lectius de diferents professions han treballat durament amb un únic objectiu: vetllar per la salud i garantir el benestar del conjunt de la societat. Des de Vueling creiem que aquesta labor humana mereix tot el nostre reconeixement i, per això, volem aportar un petit homenatge a través d’un d’aquests col·lectius, el sanitari. I què millor que unir Sevilla i Menorca en un moment tan especial’.

Una vegada aterrats a Menorca s’han traslladat a l’Illa del Rei on han rebut la benvinguda per part de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el gerent de l’Àrea de Salut de l’Hospital Mateu Orfila, Romà Julià, i l’alcalde de Maó, Héctor Riudavets, a l’Illa del Rei.

Una vegada finalitzada la recepció se’ls hi ha ofert una visita guiada per l’Illa del Rei on està ubicat un hospital militar del segle XVIII i han pogut degustar la gastronomia local de Menorca.

Maó, 24 de juliol del 2020

 
Imatges relacionades
 
 
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS