‘Enmig de la mar’, el nou vídeo promocional de Menorca

El departament de Promoció Turística del Consell Insular ha llançat un nou vídeo promocional de Menorca adreçat especialment a la població menorquina. A través d’aquest vídeo es pretén promocionar la cultura, la gastronomia i incentivar el consum local amb l’afany de despertar el sentiment d’orgull i pertinença dels illencs.

El vídeo concentra l’essència de Menorca: les seves platges, la seva història, oferta cultura i esportiva i els seus sabors, i destaca la qualitat de l’oferta de Menorca. També transmet els seus paisatges únics, les sensacions i les emocions tan especials que Menorca desperta a les persones que vivim aquí i a cada persona que ens visita.

A més a més, per a la producció d’aquest vídeo s’ha comptat amb els músics menorquins, Joan Barber i Tony Olmedo, qui s’han encarregat de la producció musical.

La peça audiovisual, que pretén mostrar la nostra illa singular a dins del mediterrani i que sempre atrau i enamora, també es difondrà a la resta de les Illes Balears, Catalunya i València.

Maó, 16 de juliol del 2020

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS