Notícies i actualitat

La Xarxa de Biblioteques de Menorca llença una campanya promocional: «Viu la teva Biblioteca»

Data : 24/10/2019

Avui, Dia de la Biblioteca, la Xarxa de Biblioteques de Menorca llença, per primera vegada a la seva història, una promoció de les seves biblioteques, amb el títol «Viu la teva biblioteca».

«Viu la teva biblioteca» és una proposta diferent i trencadora amb el que estem acostumats a veure en el camp de les biblioteques tant pel que fa al format com al contingut. Es tracta d’una sèrie de 9 audiovisuals ideats i realitzats pel locutor i publicista Carlos Roca per a la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Cada audiovisual està protagonitzat per una persona que explica una vivència que ha tingut en una biblioteca. En cada episodi queda palès que les biblioteques no només són llocs per anar a llegir, sinó també espais per a la relació i la convivència, que ens brinden oportunitats per viure experiències diverses, algunes de les quals et poden arribar a canviar la vida.

Amb aquests productes, es vol que els ciutadans percebin les biblioteques com el que realment són a dia d’avui: centres de referència de la comunitat on donen servei, espais on relacionar-se amb altres persones, on integrar-se, i on poder trobar noves oportunitats, a més brindar recursos per a l’aprenentatge, el creixement personal i l’oci.

A més, aquesta promoció pretén connectar amb les persones, emocionar-les i que en facin difusió perquè ho vegi el major nombre de persones possible.

El primer audiovisual es llençarà avui. Es tracta del tràiler de tota la sèrie, un avançament del que es publicarà cada divendres durant 9 setmanes consecutives, des del 25 d’octubre fins el 20 de desembre.

Demà divendres 25, es publicarà la primera història personal del cicle, la qual no deixarà de sorprendre.

Els audiovisuals es penjaran als webs i es compartiran a les xarxes socials:
Bibliomenorca: http://www.bibliomenorca.net/
Bibliomao: http://www.bibliomao.es/

Maó, 24 d’octubre del 2019

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa