Notícies i actualitat

Torneig League of Legends

Data : 04/12/2018

Aquest cap de setmana es va dur a terme a l’Auditori de Ferreries el Torneig League of Legends, activitat d’àmbit insular dins del programa AlternaNits 2018-2019.

Un total de 106 joves, repartits en 19 equips, de totes les poblacions menorquines d’entre 14 i 30 anys van participar divendres capvespre, dissabte i diumenge matí en el Torneig League of Legends, un conegut videojoc online d’estratègia.

El divendres capvespre cap a les 19.00 h s’inicià el Torneig amb la fase de grups que va continuar l’endemà des de les 9.30 h fins les 21.00 h, ininterrompudament. Posteriorment diumenge es va iniciar la fase eliminatòria amb quarts de final, semifinals i la gran final, que es va iniciar cap a les 14.00 h del diumenge . El equips finalistes van ser Electrifying Monkeys amb Alex Suárez Carreras, Cristian Vinent Manzano, Nicolás José Saldaña, Cristian Gonzalez Ambrós i Marcel Rueda, i Tecro, integrat per Jaume Goñalons, Joel Serrano, Sergi Carmona, Daniel Figuerola i Juan José Lorenzo, que van jugar 1 emocionantspartida amb la victòria final de Electryfying Monkeys.

Més de 300 persones van passar per l’Auditori durant els tres dies de torneig per presenciar en directe l’esdeveniment, que en total es va allargar més de 24 hores.

L’organtizació d’aquest Torneig League of Legends, inclòs dins el programa d’activitats d’oci saludable AlternaNits 2018-2019 organitzat per l’INJOVE amb el finançament del Consell Insular de Menorca i el Plan Nacional Sobre Drogas va ser possible gràcies a la iniciativa del Punt Jove de Ferreries i la Lliga Menorquina de Videojocs, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Auditori de Ferreries.

Vegeu les imatges adjuntes de l'activitat.

Ferreries, 4 de desembre de 2018

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS