Notícies i actualitat

La consellera Pilar Pons assisteix a la reunió de seguiment informativa de la situació del Centre Bit Menorca

Data : 26/02/2015

El conseller d'Economia i Competitivitat, Joaquín García, va donar compte ahir de la situació del Centre Bit Menorca, assegurant que serà una realitat per al 2015. De fet, s'ha aconseguit la pròrroga del conveni fins a 31 de desembre d'enguany, i en l'actualitat el Govern balear està analitzant el procediment a seguir per tal de poder avançar i que el centre sigui una realitat en breu.

En el transcurs de la reunió que va tenir lloc a l'Ajuntament d'Alaior, amb la presència de la batlessa, Misericordia Sugrañes, amb els representants de l'empresariat del municipi i de s'Illa, així com de la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, es va posar de manifest la necessitat de que els emprenedors de Menorca puguin disposar d'unes instal·lacions modernes i funcionals per portar a terme els seus projectes empresarials, fet que ja s'ha reivindicat en nombroses ocasions des de Menorca.

Segons la consellera Pilar Pons "aquestes instal·lacions seran beneficioses a nivell insular, i suposaran un impuls important per a l'economia de la illa en molt d'àmbits".

Maó, 26 de febrer de 2015

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa