La Presidenta

Benvinguts al web del Consell Insular de Menorca. En nom de l'equip de govern vull donar la benvinguda al portal digital d'aquesta institució. Un canal d’informació i contacte creat per respondre, d’una manera àgil i còmoda, a les demandes i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes de Menorca.


Un espai a on volem que transparència, proximitat i participació es donin la mà per oferir als menorquins i menorquines, a les entitats i a les empreses de la nostra illa les eines que necessiten per estar informats i disposar de tots els tràmits que puguin necessitar.


Des d’aquest web ja és possible realitzar moltes de les gestions gràcies a la gran varietat de tràmits en línia sense necessitat de passar físicament pel Consell. Continuam i continuarem treballant perquè el ventall d’opcions i facilitats sigui de cada dia més gran, perquè permeti comunicar de la manera més eficient i oberta la nostra acció de govern i perquè ajudi a col·laborar en la millora de la nostra gestió.


Cream canals perquè la ciutadania pugui participar en la gestió del seu municipi i, per açò, esperam rebre idees i propostes a través d’aquest web i a través de les xarxes socials per avançar i construir entre tots una Menorca més transparent i més ben gestionada.


Entre tots feim Menorca.


Susana I. Mora Humbert

Presidenta del Consell Insular de Menorca

 

Tornar 

 

 

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa