Sindicatura de Greuges

A totes les institucions, entitats, associacions i ciutadans de Menorca


Tenim el plaer de fer-vos arribar el MANIFEST CONTRA LA CONTAMINACIÓ AMBIENTAL DE MENORCA elaborat per aquesta Sindicatura de Greuges.

Com tots deveu saber, la Sindicatura de Greuges de Menorca atén totes les queixes presentades pels ciutadans i associacions de l’illa en relació amb l’actuació del Consell Insular de Menorca. D’acord amb el seu reglament, també ha d'actuar per pròpia iniciativa quan entengui que es produeixin situacions que vulnerin els drets dels menorquins.

En el cas de la contaminació atmosfèrica produïda per la central tèrmica del Port de Maó és clar que el dret a un medi ambient saludable no ha estat respectat degudament. Aquesta és la causa per la qual en un dia tan assenyalat com el de la festa del Poble de Menorca hem cregut convenient fer una crida a totes les institucions implicades perquè donin una resposta decidida a aquesta situació.

És per això que sol·licitam la màxima difusió i suport a aquest Manifest.

Amb el nostre agraïment,Emili de Balanzó          M Gràcia Seguí          José Barber


SINDICATURA DE GREUGES DE MENORCA


Podeu fer arribar les vostres adhesions responent a aquest mail: sindicatura.greuges@cime.es

Associacions adherides al Manifest en contra de la contaminació ambiental de Menorca
GOB Associació de Venis de Dalt Sant Joan Federació Casals de Gent Gran de Menorca Federació de Vesins de Menorca ALBA Associació de dones afectades de Càncer de Mama de Menorca Foto cedida por Diari Menorca


LA SINDICATURA DE GREUGES A COPE MENORCA


INFORMES ANUALS


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS