Nou Plec de lectura! dedicat al matemàtic Miquel Capó Dolz

Nota de premsa: Nou Plec de lectura! dedicat al matemàtic Miquel Capó Dolz

En aquesta ocasió el Plec conté enigmes i problemes que si són resolts us permetran participar en un concurs per obtenir un premi

Aquest inici d'any tan difícil en temes de salut comença amb manco lletra i més imatges al nou Plec de Lectura. El dediquem a Miquel Capó Dolz, ciutadellenc i professor de matemàtiques a l'IES Biel Martí de Ferreries autor d'un bon grapat de llibres d'entrenament mental. Estem parlant de més de 50 publicacions que s'han traduït a diversos idiomes i que es distribueixen arreu del món.

El Plec mostra enigmes i problemes de diferents llibres de Miquel Capó i us permetrà participar d'un concurs si els encertau. Per fer-ho heu d'entrar amb el codi QR que hi ha al Plec just a una pestanya de la pàgina dedicada a la fotografia i entrareu a la web de l'Institut Menorquí d'Estudis on heu de seguir les instruccions que us donen.

La part fotogràfica del Plec també és d'un ciutadellenc, n'Antoni Picó Vivó i és una fotografia d'una pedrera, també bastant geomètrica. Antoni Picó, fou un fotògraf aficionat però amb una producció d'una qualitat professional que ens deixà fa pocs anys i que va donar el seu llegat fotogràfic a l'Arxiu d'Imatge i So del Consell Insular de Menorca perquè fos gaudit pels menorquins i conservat per a la posteritat.

La data límit per participar al concurs és el dia 11 de febrer. Entre les respostes correctes farem un sorteig i les persones guanyadores obtindran un premi. Us convidem a participar-hi i a gaudir pensant les solucions

Maó, 10 de gener de 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa