El Consell Insular fa un reconeixement als esportistes destacats de Menorca

Nota premsa: El Consell Insular fa un reconeixement als esportistes destacats de Menorca

La Sala de Plens del Consell Insular de Menorca ha acollit aquest matí la recepció de 13 esportistes menorquins que han destacat durant la temporada 2020-2021 per les seves actuacions i classificació en campionats d’Espanya, d’Europa i del món, i en competicions o rànquings oficials d’àmbit nacional i internacional. L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, i el director insular d’Educació, Joventut, Àngel Cardona.

Així com ha manifestat el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, ‘amb aquest acte volem visualitzar l’esforç i la dedicació en cadascun dels projectes particulars, moltes vegades poc coneguts, i també l’esforç que fan les famílies cada dia, any rere any’.

Cal recordar que el Consell Insular, a través del Servei d’Esports, obre cada any una convocatòria d’ajuts adreçada a aquest col·lectiu amb la finalitat de reconèixer el seu treball, i finançar part de la preparació i participació en competicions dels esportistes. La convocatòria d’aquest curs 2021-2022 ha comptat amb un pressupost total de 40.000 €.

En concret, els esportistes que han participat en aquest acte han estat: Joan Cardona Méndez (Vela – Classe Finn); Maria de la Pau Caules Genestar (Hípica – Volteig); Billy James Coll Tulloch (Vela – Windsurf); Alvaro Gestoso Hernandez (Vela - Classe IQFoil); Pere Joan Ponseti Mesquida (Vela – Classe Làser); David Ponseti Mesquida (Vela – Classe Làser); Joan Wager Pons (Duatló/ Triatló); Anna Maria Capó Camps (Parabàdminton); Ruth Moll Marques (Ciclocross); Francisca Sintes Martín (Tennis); Jaume Bosch Picó (Ciclisme XCO); Núria Bosch Picó (Ciclisme XCO) i Francesc Barber Arguimbau (Ciclsime MTB, Cross Country Olimpic).


Maó, 23 de desembre de 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa