El concert "Treu la llengua" es trasllada al Teatre des Born

El concert “Treu la llengua”, que havia de celebrar-se avui vespre a Sa Vinyeta de Ciutadella, canvia aquest escenari a l’aire lliure pel del Teatre des Born, a causa de la possibilitat de pluges fortes ocasionals durant la jornada d’avui.

Els organitzadors han pres aquesta decisió després de constatar la incertesa meteorològica amb la Delegació de l’Agència Estatal de Meteorologia a les Illes Balears, i han prioritzat la realització del concert en un altre espai, opció preferible a la possibilitat de suspendre el concert.

L’aforament del Teatre des Born impedeix que el concert pugui acollir simultàniament les 500 persones que han comprat l’entrada. Per açò, el grup valencià Zoo realitzarà dos passis del seu espectacle, un a les 20:30, i l’altre a les 23:00. Malauradament, els grups menorquins Verlaat i Suc i Sopes, que havien d’acompanyar Zoo a l’escenari, no podran actuar, per la impossibilitat d’encabir en dues hores les actuacions dels tres grups.

Les persones que han comprat l’entrada rebran al llarg de la jornada d’avui un missatge de correu electrònic que els indicarà a quina de les dues sessions poden anar. L’organització ha prioritzat que les persones que han comprat l’entrada combinada amb autobús, vagin totes a la primera sessió de les 20:30.

Per qualsevol novetat que pugui sorgir al llarg de la jornada, la informació s’anirà actualitzant a través de les xarxes socials del Teatre es Born. Per a més informació, es pot contactar per correu electrònic amb gerencia@teatredesborn.com. En el cas que algú que hagi comprat entrades no vulgui assistir al concert en aquestes condicions, es pot dirigir a la Gerència del Teatre des Born per renunciar a l’entrada, i se li abonarà el preu en els propers dies.

La Direcció General de Política lingüística del Govern és la promotora dels concerts “Treu la llengua” a cadascuna de les Illes Balears, amb la col·laboració d’institucions i entitats de cada illa. Aquests concerts tenen per objecte aproximar la llengua catalana a la gent jove i fer valer la música en català, implicant el jovent en la seva organització.

A Menorca, s’hi han afegit el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella. L’organització del concert va a càrrec de l’entitat cultural juvenil + Q Música, amb la col·laboració de Joves de Mallorca per la Llengua, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca i INJOVE.

+ Q Música és una nova associació cultural menorquina, sense ànim de lucre, nascuda a partir de la iniciativa d’un grup de joves de Ciutadella amb ganes de revitalitzar i obrir noves oportunitats per a la música i altres vessants culturals. Es defineixen com una entitat amb molta consciència de futur i amb una gran preocupació per la sostenibilitat i la protecció del patrimoni natural i cultural.

El grup valencià Zoo presentarà a Menorca el seu tercer àlbum, “Tobogan”. Aquesta banda de Gandia s’ha convertit en un dels principals referents del panorama musical urbà, i en un dels grups de música en català més reclamats arreu. Amb un estil que fon la música electrònica amb els ritmes del rap, el hip-hop, el rock i l’ska, les lletres “Tobogan” són un cant a la llibertat, i amb una visió crítica en temes socials i d’actualitat.


Maó, 10 de setembre de 2021

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa