Turisme de Menorca estrena pàgina web amb nou disseny i continguts actualitzats

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) estrena pàgina web de promoció turística. Des de la setmana passada, els internautes que accedeixin a www.menorca.es trobaran un disseny i uns continguts renovats. Les noves necessitats del mercat turístic han portat a la FFTM a fer aquesta ambiciosa renovació.

La nova web neix amb l'objectiu de consolidar-se com a lloc de referència per a totes les persones que visitin Menorca. Per a aconseguir-ho, el discurs s'articula entorn de la fotografia com a principal llenguatge, apel·lant a les emocions a través de la imatge. Quant als continguts, estan enfocats a divulgar un model turístic en línia amb la seva condició de territori Reserva de Biosfera, fomentant una temporada més àmplia i un desenvolupament turístic sostenible.

El renovat lloc ofereix una visió completa sobre Menorca, amb informació pràctica sobre llocs d'interès, turisme actiu, cultura, transports, activitats d'oci i platges. El lloc està organitzat en seccions que presenten diferents plans als viatgers en funció de l'estació de l'any en què desitgin viatjar a Menorca. A seccions com “Què fer” o “No et pots perdre” l'internauta trobarà els plans i llocs imprescindibles durant una estada a l'illa: la ruta dels fars, la Menorca Talaiòtica, l'observació d'estrelles, degustacions de vi, propostes per a gaudir d'unes vacances en família, les millors platges... A més, el nou portal atorga més visibilitat al producte local dedicant una secció pròpia a la marca “Made in Menorca” i a la gastronomia de Menorca.

La pàgina està disponible en sis idiomes (castellà, català, anglès, francès, alemany i italià) i compta també amb informació institucional sobre la Fundació Foment del Turisme de Menorca. En una segona fase de desenvolupament, la web disposarà d'un planificador de viatges que funcionarà com un cercador d'activitats, allotjaments i serveis, en el qual es podran afinar els resultats de cerca utilitzant diferents filtres. També està previst incloure una secció orientada al sector turístic i els mitjans de comunicació, en la qual es posarà a la seva disposició tot tipus de material informatiu i promocional per a facilitar el treball de sectors empresarials, organitzacions turístiques i empreses de serveis d’informació.

El disseny i desenvolupament d'aquesta nova web de promoció turística ha estat a càrrec del Servei d’Informàtica Local de Menorca (SILME), sota la coordinació dels professionals de la FFTM, mentre que l’empresa SocialChef ha elaborat part dels textos.

Maó, 27 de juliol de 2021

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ