Quatre periodistes viatgen a Menorca per mostrar les millors propostes de l'illa a reconeguts mitjans estrangers

Nous hotels de luxe, espais culturals, experiències gastronòmiques, rutes, turisme actiu i platges són alguns dels temes sobre els que tracten els reportatges.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha organitzat quatre fam trips entre juny i juliol per tal que periodistes de reconeguts mitjans estrangers com són National Geographic Traveller, The Mail on Sunday, Daily Mail i Robb Report, mostrin al seu públic les darreres novetats i propostes de l’illa. De fet, entre versions en paper i online, les publicacions sumen més de 6 milions de lectors.

El primer en venir a l’illa el passat mes de juny va ser James Collard, de Robb Report (https://robbreport.com), una revista d’Estats Units d’estil de vida de luxe que presenta productes i viatges per a consumidors d’alt poder adquisitiu. El reportatge de Collard es centrarà en la noves apertures hoteleres de luxe de Menorca. Des de la Fundació es va acompanyar al periodista en un recorregut d’un dia per a mostrar-li espais icònics de l’illa.

Una altra és Harriet Sime, subdirectora de la secció de viatges del Daily Mail (https://www.dailymail.co.uk), un dels diaris més populars del Regne Unit. L’article cobrirà la gastronomia de Menorca, els seus pobles i platges, el turisme actiu i altres productes.

Connor McGovern escriurà un reportatge de quatre pàgines per la secció ‘Weekender’ de la revista en paper National Geographic Traveller (National Geographic), prevista per publicar a finals de 2021 o principis de 2022. Aquesta és l’edició del Regne Unit de la popular marca de revista de viatges, i una de les edicions internacionals més reconegudes, ja que arriba a 21 països. El seu article es centrarà en les rutes per a caminar de Menorca, les experiències gastronòmiques, les platges i altres llocs d’interès cultural, ja que als lectors de National Geographic Traveller els interessa experimentar el món, viatjar de manera sostenible i ètica, i gaudir d’una perspectiva local o cultural.

Finalment, Jane Knight, del diari The Mail on Sunday, un dels més coneguts del Regne Unit i amb lectors d’alt poder adquisitiu (Dailymail), viatjarà a Menorca per escriure un article per l’edició en paper sobre noves activitats culturals de Menorca com la Hauser & Wirth Gallery o la Cova de s’Aigu, així com experiències gastronòmiques.


Maó, 23 de juliol de 2021

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ