El nou gerent de SILME aposta per la renovació de la carpeta ciutadana i uns programes informàtics més funcionals pel miler de treballadors públics que els fan servir

La consellera Cristina Gómez del Departament insular d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, del que depen SILME, S.A. (Servei d'Informàtica Local de Menorca), ha presentat aquest divendres al Consell Insular a l’enginyer superior de telecomunicacions Josep Piris Gaimundi com a nou gerent del servei que aglutina totes les necessitats informàtiques de les administracions públiques de Menorca, és a dir, el Consell Insular i els vuit ajuntaments. Piris relleva com a gerent a Paco Franco qui s’ha jubilat després de més de 30 anys en el càrrec i tant la consellera com el nou gerent han expressat el seu agraïment per la seva gran feina.

Entre altres objectius a desenvolupar als propers anys Piris ha destacat la renovació de la carpeta ciutadana - l’administració electrònica a disposició de la ciutadania per realitzar tràmits per internet - per a que sigui més intiuitiva, amb un nou disseny i que sigui adaptable als diferents dispositius. Tanmateix ha incidit en la millora en funcionalitat de les aplicacions o programes informàtics que fan servir un miler de treballadors del Consell Insular i dels vuit ajuntaments de Menorca, fent-los accessibles des d’una plataforma web sense haver de ser descarregats.

Així, els objectius del Servei d'Informàtica Local de Menorca (SILME S. A.), sota la gerència de Piris i amb la feina dels seus 27 treballadors, són identificar les necessitats informàtiques de les administracions a les que dóna servei i planificar els projectes per atendre-les; motivar al personal per a que pugui afrontar els reptes amb les seves capacitats i habilitats o ajudar-los a que les desenvolupin i, també, millorar la comunicació i l’organització del que és i el que fa SILME.

Josep Piris, el nou gerent de SILME, i tal i com ha apuntat la consellera Cristina Gómez, arriba al càrrec amb més de 4 anys d’experiència professional com a responsable de comunicacions del mateix SILME i amb anys de feina prèvia a IB3, Antena 3 i TVE a Barcelona i Madrid, per la seva especialitat en Imatge i So. Tanmateix va obtenir un màster en gestió d’empreses tecnològiques. A més, a la darrera fase de selecció, Piris va presentar el projecte que es compromet a desenvolupar des de la gerència de SILME i que s’emmarca dins el Pla Estratègic de SILME i està alineat amb els seus principals objectius.

Maó, 30 de juliol de 2021

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ