Setanta joves participaran al Fòrum Menorca Illa Jove per tractar els efectes del canvi climàtic

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, amb l'objectiu de fomentar un paper més actiu entre les persones joves de Menorca, s'ha coordinat amb el departament de Medi ambient i Reserva de Biosfera per organitzar una trobada juvenil per conversar sobre el canvi climàtic i extreure'n unes conclusions que seran traslladades a una posterior assemblea ciutadana pel clima.

La dinàmica del fòrum es dedicarà a promoure la participació activa de tots els assistents creant petits grups de reflexió que compartiran idees per després plasmar-les en cartells que exposaran a la resta de grups.

A més d'aquest procés participatiu, també es podrà gaudir de l'actuació del cantautor Leonmanso, un artista compromès amb el medi ambient.

El dilluns 26 de juliol es va tancar el termini d'inscripcions amb un total de 70 participants. La trobada tindrà lloc a Llatzeret el dijous, 29 de juliol, a partir de les 19h. Abans, al mateix port de Cales Fonts es realitzarà un test d'antígens a tots els assistents perquè l'activitat sigui completament segura.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l'esdeveniment poden inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a la direcció: polmercadal_2@hotmail.com
abans del dijous 29 a les 17h. L'assistència al port de Cales Fonts ha de ser a les 18:00h per a la realització de tests abans de partir amb l'embarcació.

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa