Torna la Lliga de curses d’estiu per a tothom

Enguany es reprèn la Lliga de curses populars a tots els municipis, després que l’any passat s’haguessin d’adaptar i transformar al format virtual. Aquest projecte pretén promocionar l'esport participatiu per a tothom a través d'una lliga de curses populars durant tot l'estiu i que està organitzada de manera conjunta pel Consell Insular de Menorca, els ajuntaments de l’illa, la Delegació a Menorca de la Federació Balear d’Atletisme i Elitechip.

La Lliga és una sèrie d’11 curses que es fan per tota l’illa durant els pròxims mesos, són obertes a tothom, gratuïtes i s'organitzen en diferents categories. Les distàncies són adaptades a les edats dels participants. Van des dels 300 metres pels més petits a uns quants kilòmetres per als adults.A cada una de les curses s’aplicarà la normativa per a la prevenció de la propagació de la Covid-19.

El format de participació consisteix en el fet que cada corredor suma una sèrie de punts en funció de la seva posició dins la categoria. Així, el guanyador rebrà 10 punts; el segon, 9 punts; el tercer tindrà 8 punts i així successivament fins al 10è que rebrà 1 punt. També el tindran tots aquells i aquelles que acabin la cursa. Aquestes puntuacions valdran doble de cara a la final.

La 22a Lliga de Curses d'estiu per a tothom se celebrarà els dies següents:
- 25 de juliol a Ciutadella
- 15 d’agost a Es Castell
- 5 d’agost a Alaior
- 20 d'agost a Ferreries
- 24 d'agost a Sant Lluís
- 1 de setembre a Maó
- 5 de setembre a Fornells
- 8 de setembre a Cala en Porter
- 12 de setembre a Es Mercadal
- Data a concretar - Es Migjorn Gran
- Data a concretar per la cursa final de la Lliga, que tindrà lloc al municipi on s'hagi aconseguit major participació.

Podeu fer la inscripció a:
https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7011221

Maó, 21 de juliol de 2021

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa