La revista “Àmbit” dedica el tercer trimestre de l’any a la recuperació del patrimoni històric de Menorca i les iniciatives culturals més destacades de l’estiu

El Departament de Cultura publica un nou exemplar de la capçalera on també s’inclou, entre altres temes, una interessant entrevista a l’actriu i creadora escènica Matilde Muñiz

La salvaguarda del patrimoni històric de Menorca, recuperant el passat però mirant al futur, així com els esdeveniments culturals més destacats de l’estiu, conformen el contingut del nou número de la revista “Àmbit”.

El Departament de Cultura acaba de publicar un nou exemplar de la capçalera trimestral on també s’inclou una interessant entrevista a l’actriu i creadora escènica Matilde Muñiz. La fundadora de Mô Teatre és més que coneguda a l’illa per la seva trajectòria i explica el seu testimoni com a part activa de la Barcelona underground dels anys 60-70 i com va arribar a Menorca després d’haver actuat per mig món amb la companyia Comediants.

“Àmbit” dedica la secció Al Descobert a desgranar la història i les dades més característiques del Llatzeret de Maó, fent menció de com ha fet camí des de fortalesa sanitària fins a espai divulgatiu cultural i social. Així com un extens reportatge sobre el patrimoni subaquàtic a càrrec de l’arqueòleg Octavi Pons.

En aquesta ocasió i a causa de la incidència actual a l’illa de casos Covid-19, “Àmbit” ha decidit no publicar la seva habitual secció d’agenda, ja que en els últims dies s’han produït canvis o cancel·lacions a la programació cultural. Per a seguir tota la informació actualitzada, us podeu dirigir a l’Agenda Cultural de Menorca: agenda.menorca.es. 


Podeu consultar el número 66 de la revista en el següent enllaç:
https://issuu.com/revistaambit/docs/cim_ambit_revistacultura_num66
Maó, 13 de juliol de 2021

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa