S’inaugura la remodelació de la zona esportiva des Mercadal

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, acompanyada per l’alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, la presidenta del Govern, Francina Armengol, el Vicepresident del Govern, Pedro Yllanes, la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i el director insular d’Esports, Josep Juaneda, ha participat en la inauguració de la zona esportiva des Mercadal.

La remodelació d’aquestes instal·lacions ha anat a càrrec de l’Ajuntament des Mercadal i ha comptat amb el suport del Consell Insular, amb el 15% del cost total de les obres, i del Govern balear, amb el 10% del cost total.

En concret, la institució insular a través del Pla Insular de Cooperació del 2017 ha aportat 135.000 € dels 1.189.995 € per a la instal·lació d’una central de Biomassa d’estella de calor tèrmic i de 35 plaques fotovoltaiques, el que permetrà que en un dia de sol el cost de l’energia elèctrica per a la climatització i generació d’aigua calenta sigui zero. A més, amb el Pla Insular de Cooperació del 2018 també va aportar 142.000 € dels 309.500 € per a la instal·lació de la coberta mòbil de la piscina.

Per altra banda, a través del Pla Insular d’Equipaments Esportius, s’ha aportat 46.000 € dels 87.374,11 € per a l’execució del solàrium i la piscina de xapoteig.

Maó, 8 de juliol de 2021

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa